Lyreco logo

Lyreco, werkplekoplossingen sinds 1926

De pen waarmee je jouw collega op een post-itje bedankt. Die kopjes koffie waarmee je de dag op kantoor overleeft. De veiligheidshelm die het noodlot de pas afsnijdt. Het papier waarop jouw wel verdiende contract wordt afgedrukt. Zonder er bij stil te staan maken tal van spullen op de werkplek ons leven beter. Al sinds 1926 wil Lyreco als totaalleverancier ervoor zorgen dat bedrijven zich kunnen focussen op waar het echt om draait. Met tal van diensten en 11.000 producten biedt Lyreco al haar klanten een totaaloplossing. Dat scheelt op de werkvloer heel wat tijd en energie. 

In een paar decennia
evolueerde Lyreco tot wereldspeler.

In 1926 opende onze ‘founding father’ Georges-Gaston Gaspard een boekhandel in Valenciennes (Noord-Frankrijk) die geleidelijk uitgroeide tot een printservice met een eigen papieraanbod. In een paar decennia groeide Lyreco uit tot dé referentie op het vlak van werkplekoplossingen. 

Een familiebedrijf
waarin jij kan groeien.

Lyreco is actief in 42 landen op 4 continenten. De familie Gaspard houdt vanuit de centrale zetel in Frankrijk nog altijd met hart en ziel het nalatenschap van Georges-Gaston in ere. In een stabiele, maar flexibele omgeving liggen de kansen voor het grijpen.

Van A tot Zaklampen.

Met 11.000 producten op stock in ons centraal distributiecentrum wordt de klok rond gewerkt om onze klanten in een paar swipes en muisklikken toegang te geven tot een wereld aan officeproducten die de werkvloer naar  een hoger niveau moet tillen.

Diversiteit is geen modewoord.

Lyreco is een warm nest waarin kleur, achtergrond, geaardheid, sociale achtergrond en godsdienst geen rol spelen en iedereen met open armen wordt ontvangen. We zijn ervan overtuigd dat onze kracht net in die diversiteit ligt!

95% tevreden klanten.
100% zelfreflectie.

Het vergt best wel wat om al onze klanten al decennialang tevreden te houden. Soms maken we fouten en dat geven we graag toe, we zorgen echter wel steeds voor een oplosing. 95% procent van onze klanten zijn tevreden en daar zijn we trots op!

Mondiaal met lokale allure.

In een open en toegankelijke sfeer zou je bijna vergeten dat Lyreco wereldwijd verankerd zit in 42 landen. Lyreco Benelux combineert het beste van twee de werelden door de internationale slagkracht en expertise kleur te geven met lokale accenten en charme. Een catalogus zonder Lotus Speculoos of drop? We moeten er niet aan denken!

Lyreco wil deel uitmaken van jouw avontuur!

ALWAYS AT YOUR SIDE TO MAKE YOUR LIFE AT WORK EASY